Operacioni i madh i policisë, arrestohet djali i biznesmenit të njohur

Njësitë Speciale të Bosnje Hercegovinës e kanë arrestuar Elvis Kelmendin, djalin e biznesmenit të aku zuar për trafikim të dro gës, krim të organizuar e vepra tjera pe nale.

Për vepra kr iminale aku zohet edhe Elvis Kelmendi i cili u arr estua të martën bashkë me gjashtë persona të tjera në Sarajevë.

Aksioni i Policisë ka qenë i mbikëqyrur nga Prokuroria e Bosnje dhe Hercegovinës me urdhër të gjykatës shtetërore, raporton “n1”.

“Po kontrollohen disa objekte dhe mjete transporti me qëllim të mbledhjes së provave materiale”, thuhet në njoftim.

Operacioni është ende në vazhdim për këtë nuk janë dhënë më shumë detaje.