Në burg për shpërdorim detyre, ja çfarë u vendos për ish kryebashkiakun e Lushnjes Fatos Tushe

Shtyhet gjyqi ndaj ish kryebashkiakut të Lushnjes Fatos Tushe.

Seanca e radhës do mbahet më datë 27 ora 10:30.

Çështja ndaj tij është në fazën e mbrojtjes, ndërkohë që për të prokuroria kërkoi shpalljen e tij fajtor për akuzat e shpërdorimit të detyrës dhe abuzimit me një tender për kanal vaditës dhe kërkoi dënimin e tij me 3.4 vite burg.