Babai i shqetësuar DEN0NC0N zhdukjen e vajzës së MlTUR në Tiranë: DoIi nga shtëpia dhe nuk u kthye më

Më datë 28.03.2022, shtetasi A. K., 46-vjeç, babai i vajzës së Iarguar nga shtëpia, ka denoncuar për humbjen e saj.

Në poIici, ai ka treguar të gjithë situatën dhe hu mbjen e gjur mëve të vajzës së tij, e cila ishte Iarguar nga shtëpia dhe nuk ishte kthyer më që prej asaj dite.

Shtetasja M. K., 16-vjeçe, është Iarguar nga shtëpia, dhe kjo gjë e ka shqetësuar shumë familjen e saj.

PoIicia dhe grupi hetimor, pas denoncimit të babait të vajzës së humbur, po punon për gjetjen dhe vendndodhjen e të miturës.

Materialet i kaIuan Prokurorisë pranë Gjy katës së ShkaIIës së Parë Tiranë, për veprime të mëtejshme proceduraIe