LAJM I FUNDIT/ Të shtëna me armë në kryeqytet, raportohet për të plagosur

Një person është p lagosur në lagjen “Bregu i Diellit” në Prishtinë në pasditen e së premtes.

Lajmi është bërë i ditur nga zëdhënësja e Policisë për rajonin e Prishtinës, Flora Ahmeti, derisa u njoftua se vik tima është dërguar për tretman mjekësor.

Lajmi është bërë i ditur nga zëdhënësja e Policisë për rajonin e Prishtinës, Flora Ahmeti, derisa u njoftua se vi ktima është dërguar për tretman mjekësor, shkruan lajmi.net.

“Sot rreth orës 16:30, policia ka marrë informacionin për një plag osje me ar me zj arri në lagjen Bregu i diellit në Prishtinë. Menjëherë pas ma rrjes së këtij informacioni në vendin e ngjarjes kanë dalë të gjitha njësitet e nevo jshme p olicore”, njofton Ahmeti.

“Bazuar në të dhënat fillestare, në këtë rast një person është plag osur, dhe i njëti është dërguar për tretman mje kësor. Aktualisht hetu esit po licor kanë nisur një hetim për sqarimin e të gjitha rrethanave që li dhen me rastin”, bën më tej të ditur ajo.