Si reagoi moderatorja? Edi Manushi i bën kërkesën e pazakontë Alesia Bamit: Do vish në emision me rroba banjo

Moderatori Ed Manushi i ka bërë një lojë Alesia Bamit, me të cilën moderon një emision sportiv. Teksa ishte i ftuar në “Goca dhe gra”, ai duhet t’i kërkonte koleges së tij që në puntatën e ardhshme të emisionit duhet t’ë dilte me rro ba b anjo.

Ed Manushi telefonoi live Alesia Bamin dhe kur ia bërë propozimin, ajo pranoi menjëherë duke thënë se ‘kjo është diçka e thjeshtë’.

Ed Manushi: Alesia kemi një pr oblem, është një kër kesë që ka ardhur nga tifozët tanë që na ndj ekin dhe kër kojnë që t’i të jesh me rr oba ba njo të hënën. E kam seri ozisht, se po thonë ata.

Alesia Bami: Thashë se ishte ndonjë gjë e pamundur. Kjo është e thjeshtë

Ed Manushi: Do e bësh?

Alesia Bami: Po, po!