Olti Shaqiri flet për herë të parë për lojën e Ilirit në Big Brother VIP: Nga pika e dobët, e tek konkurrenti më i fortë

Olti Shaqiri, vëllai i Ilirit, i cili është komentuar shpesh për lojën e tij në Big Brother VIP ka folur për “Wake Up”.

Ai u shpreh se u shqe tësuan pas de batit me Einxhel për historinë që tregoi për tra dhtinë e gruas. Sipas Oltit, familja është pika e dobët e Ilirit dhe vetëm aty e h umb durimin.

“E vetmja gjë që ndodhi ishte kur pati debat në Prime me Einxhel për familjen. Ilirin nuk e cë non asgjë derisa i prek familjen, ashtu si cdo prind, bëhet ne vrik. Është pika e tij e dobët ku humb durimin”, tha Olti.

Për konkurrentin më të fortë, Olti përmendi emrin e Arjolës dhe Donaldit.