Djalin ia morën në vitin 1995/ Do përIoteni kur të shikoni si e gjeti pas 25 vitesh e do rrëqᶒthᶒni kur t’a mesoni se kush ia mori

Djalin ia morën në vitin 1995/ Do qani kur të shikoni si e gjeti pas 25 vitesh e do vini duart në kokë, kur do le xoni kush ia mori

Në 1995, Maria Mancia përje toi gjënë më të keqe që mund t’i ndodh një nëne. Djalin e saj të vogël ia morrën. Për shumë vite ajo kërkoi, por nuk mundi të gjente asgjë. Ajo kaloi 25 vite pa ditur asgjë për të birin. E gjitha që i kishte mbe tur nga djali i saj ishte një foto e djalit 1 vjeç.

Ajo i kishte hu mbur shpr esat për ta gjetur dhe gati po dor ëzohej se nuk do ta shikonte më djalin e saj. Më pas ajo vendosi të kont aktonte ish-vjehrrën e saj. Marian tregon: Nuk më thoshin asgjë. Nuk donin të më tre gonin asgjë.” Më pas u zb ulua se djalin ia kishte marrë ish-burri i saj dhe ishte la rguar nga vendi.