Si të hani bakllavanë dhe gjelin e detit pa shtuar peshë

Teksa festat e fundvitit po afrohen, bakllavaja është një nga ushqimet që pothuajse nuk mungon në tavolinën e asnjë familjeje.

Ndërkohë Nutrinocistia Tea Bame tregoi disa këshilla praktike për ushqimet e fundvitit.

E ftuar në emisionin “Jeto me Orën” ajo u shpreh se pasi të keni konsumuar bakllavanë apo ëmbëlsirë,ë shtë mirë që të bëni një gjysmë orë vrap, pasi kjo ndihmon në djegien e kalorive.