“Po rekrutojnë djemtë e rinj, ju them bëni KUJDES”- Gazetarja e njohur del me paralajmërimin tronditës

Moderatorja dhe gazetarja e njohur Aida Shtino thotë se në Shqipëri janë shtuar ko munistat e rinj.

“Ata te paret kom uniste qe edhe pse nuk je tojne me , kane lene tr ashegimtaret nga mbrapa te cilet nen nje udhezim te persosur qe u kane lene te paret e tyre, po rekrutojne djem te rinj, disa te rinj fare e disa nga ata qe kane ndonje mbiemer dhe qe as vete se dine pse e kane…

Ajo qe ju them eshte vetem BENI KUJ DES !Te rrethuar nga pre sioni i nje vaks ine me de tyrim qe na ri si cekan mbi koke , te mbing arkuar nga vir use qe dalin njera pas tjetres , na u desh dhe situata po litike…”, ka shkruar ndër të tjera Shtino.

Postimi i Aida Shtinos

Ne kete Shqiperi qe po jet ojme jemi te mbert hyer mbas klikave poli tike, thua se ata kane zgjidhur e po zgjidhin p roblemet tona te perditshme…lexoj neper rrjete sociale analiza, komente, sh arje , shpi fje dhe ajo qe me mundon eshte jeta jone…ku po shkon????

Te rrethuar nga pr esioni i nje vak sine me de tyrim qe na ri si ce kan mbi koke , te m bingarkuar nga vir use qe dalin njera pas tjetres , na u desh dhe situata politike…

Ne fakt keto kohet e fundit kam vene re nje dukuri qe me ka bere pershtypje, jane kom unistet e rinj…dhe kete here jane me te moderuar.

Jane te rinj te rekrutuar ,ju paguajne shkollat i stervisin i mesojne si te sillen, madje marin edhe disa elemente “jashte serie” te persek utuarve, ose fa miljeve te medha.

Ata te paret komu niste qe edhe pse nuk jet ojne me , kane lene tra shegimtaret nga mbrapa te cilet nen nje udhezim te persosur qe u kane lene te paret e tyre, po rekru tojne djem te rinj, disa te rinj fare e disa nga ata qe kane ndonje mb iemer dhe qe as vete se dine pse e kane…

Ajo qe ju them eshte vetem BENI KU JDES !!!!

Qatku llojne rreth nesh, dhe perqa rk nesh…!!!!

Mos i afroni, mos i promovoni duke ju dhene vemendje, largojini sa me larg nga jeta juaj , sepse jane shume te rre zikshem, madje me te rrez ikshem se te vje trit.

Arma kryesore e komun isteve eshte te god asin ne gjera personale, te flasin pa edu kate, te te sillen sikur ju njohin e dine shume per ju…etj etj. Mos besoni asgje !!!!

Jane thjesht ma shtrues asgje me shume…

Per te gjithe ju , duhet te dini se cdo gje mundet ti falni ketij vendi, por kursesi komuniznin e akoma me keq ate te moderuar ne petkun e demokratit…

Ata per te zhd ukur fa miljet, perdoren lu ften e klasave, po te njejten lu fte perdorin edhe sot, por nen rro goz dhe tani te kamu fluar me ca persona “ja shte serie” qe se dine as vete se ca jane dhe keta te fundit i perdorin per te hyre ne mesin e tone e per te na he dhur hi syve…

Ajo qe ju them eshte vetem kjo :

K ujdes ko munistat e rinj te ma skuar, se jane me te rrez ikshem se te paret !!!!!