Po bëhet nënë për herë të parë, Genta Ismajli zbulon gjininë e binjakëve që po pret (VIDEO)

Genta Ismajli po bëhet nënë për herë të parë.

Ndonëse fillimisht e mbajti të fsh ehur shta tzëninë e saj pak javë para lindjes Genta e ka konfirmuar shta tzëninë e saj duke treguar se pr itja e ëmbël po i shp ërblehet asaj dhe Ustës me dy binjakë.

Këngëtarja ka organizuar një baby shower ku ka treguar se ajo dhe Usta po bëhen prindër të një djali dhe një vajze.

Gëzimin e madh të tyre çifti e nd anë edhe me ndje kësit në rrj etet sociale.