Pas gjithë situatës me Donaldin, ky është reagimi i vetëm i Bora Zemanit

Bora Zemani u bë kryefjala e medieve rozë për shk ak të ish-të da shurit të saj Donald Veshaj.

Donaldi edhe pse i dha shpresa Borës për një ri kthim, brenda shtëpisë së “Big Brother” filloi romancën me Beatrix Ramosaj.

Gjatë videove dhe pamjeve të cilat po qark ullojnë në rrjet, Bora nuk ka rea guar asnjëherë madje ka vendosur që Donaldin dhe Beatrixin t’i mbaj në rrjetet sociale.

Shumë nga figurat publike kanë përk rahur Borën në mesin e të cilave ishte edhe Luana Vjollca, ku postoi një foto teksa ka shkruar: “Me Borën”.

Ndaj kësaj fotografie të Luanës ka reaguar Bora, por vetëm duke e pëlqyer këtë imazh.

Deri më tani pas gjithë këtyre situ atave të si kletshme ky është i ve tmi re agim nga Bora Zem ani.