“O Donald, o maskara” E papritur, fansi i Borës shkon në shtëpinë e “Big Brother VIP”

Trekëndshi Bora-Donald-Beatrix është ndër historitë publike më të komentuara ndonjëherë dhe siç tha Arbana njerëzit duket se e shohin dhe përf shihen me “Big Brother” më shumë seç duhet.

Sot një situatë e papr itur dhe e paprec edentë ka nd odhur në shtëpinë më të famshme në Shqipëri.

Një video që po qark ullon në rrjet së fundmi dhe po bëhet shumë vir ale tregon se një fans i Borës ka shkruar pranë ambienteve ku nd odhen të iz oluar banorët. “O Donald, o ma skara”, dëgjohet një zë mashkulli teksa kur vajzat e pyesin se kush është, dhe ai përgjigjet duke thënë: “Jam fans i Borës. Ke bërë ga bimin më të madh”.

Donaldi nuk bëri asnjë re agim, por f ytyra e tr adhton. Ai u pr ek prej s ituatës, ndërsa Beatrix përsëriti fjalët. Pas kësaj situate banorët filluan të shqe tësoheshin për sig urinë e tyre brenda shtëpisë.

“O Donald, o maskara” E papritur, fansi i Borës shkon në shtëpinë e “Big Brother VIP”