‘Motra jote është paguar’, Albani merr vendimin që pritej pas komenteve negative për Beatrix Ramosajn

Beatrix Ramosaj, ajo v ajza e ëmbël dhe s eksi në shtëpinë e Big Brother, shumë shpejt ku kthye në personazhin më të s ulmuar nga pub liku, kjo për shkak të li dhjes së saj me Donaldin.

Mirëpo nga këto s ulme, nuk ka shpë tuar as i vë llai i saj, Albani. Një “lumë” me komentesh negative për Beatrixën i kanë vë rshuar në videon ku këngëtari e ur onte për hyrjen e saj në shtëpinë e Big Brother Vip.

Prandaj, ai ka zgjedhur që t’i mbyllë komentet.