Mbështet lidhjen me Beatrix, pse mamaja e Donaldit nuk e ka dashur asnjëherë Borën

Trekë ndëshi i hist orisë Bora-Donald-Beatrix është më i përfoluri i momentit e kjo për shumë arsye. Pak pas hyrjes në BBV, Donaldi pati një takim shumë em ocionues me Borën dhe i dhu roi asaj një pu thje, ndërkohë që pak javë më pas i dh uroi va rësen që mba nte në q afë për të kuj tuar tre vjet orin e lidhjes së tyre.

Por ardhja e Beatrix brenda shtë pisë së BBV i ndr yshoi gjërat për Donaldin i cili po pr iste një shenjë nga Bora. Ai ka treguar se kishte filluar të kishte ndje nja për Beatrixën dhe rrinin bashkë gjatë gjithë kohë, por duket se takimi i tij me mamanë ka qenë vendimtar që ai të vendoste se çfarë do bënte me j etën e tij.

Sipas “Panorama” mam aja e Donaldit ka qenë gjithmonë ku ndër li dhjes së dja lit të saj me Borën pasi e shihte si një ma rrëdhënie të te nsionuar që nuk do t’i çonte ask und. Pas afrimitetit të tij me Beatrix, prindërit e Donaldit hynë në shtëpinë e BBV jo vetëm për të takuar dj alin e tyre por edhe për t’i apr ovuar li dhjen e re që ai donte të niste brenda shtëpisë.

Teksa ishin ulur në oborr mamaja i dha një mesazh atij, pi kërisht për çë shtjet e ze mrës, duke shp rehur kështu hapur qëndrimin e saj k undër li dhjes së të birit me Borën. Nëna e Donaldit i kë rkoi atij të veprojë me z emër ashtu si ai vepron jashtë.

“Dëgjo ze mrën tën de dhe vepro si ja shtë sikur vetv etja jote”, u shpreh ajo.

Me ka q duket se Donaldi e kuptoi mjaft mirë se çfarë duhet të bënte me j etën e tij brenda dhe ja shtë sht ëpisë së BBV./faxweb