LAJM I FUNDIT/ Aksident i rëndë në Shqipëri, makina përplas të miturin

Po licia e Vlorës njofton se rreth orës 17:10,në aksin rrugor “Rruga e Çipajve”, shtetasi R.M.,21 vjeç, duke drejtuar automjetin e markës tip “Ford”, ka ak sidentuar shte tasin e mitur D.M.,10 vj eç.

Shtetasi u shoqërua për ndihmë mje ksore në Spit alin Rajonal Vlorë, dhe ndo dhet jashtë rrez ikut për je tën.

Në ven dngjarje ndo dhet grupi he timor i cili punon për sqar imin e rr ethanave të ngj arjes.