E la për Trixën, fansat e Borës shkojnë tek shtëpia e Big Brother: O Donald, o maskara (Video)

Ndërsa banorët ndodheshin jashtë duke bërë muhabet, një person thërret pas mureve të shtëpisë Donaldin.

“O Donald, o ma skara”, dëgjohet një zë mashkulli.

Vajzat e pyesin se kush është, dhe ai përgjigjet duke thënë: “Jam fans i Borës. Ke bërë gab imin më të madh”.

Donaldi nuk bën asnjë rea gim, ndërsa fytyra e tr adhton. Ai u p re komplet, ndërsa Beatrix përsëriti fjalët.

Pas kësaj situate banorët filluan të shqetësoheshin për sigurinë e tyre brenda shtëpisë vip

E la për Trixën, fansat e Borës shkojnë tek shtëpia e Big Brother_ O Donald, o maskara (Video)