Donaldi u vendos ‘me shpatulla pas murit’, Romeo i jep mbështetje por komentuesit nuk ia përtojnë

Donald Veshaj është konkurrenti i Big Brother VIP, i cili po su lmohet shumë në rrjet për ‘tr ekëndëshin’ Bora-Donald-Beatrix. Shumica e audiencës e gjykon Donaldin për mos respekt ndaj Borës, e cila po e pr iste jashtë.

Dihet se Romeo Veshaj, binjaku i tij, apo gjysma e tij, siç e quajnë ata shpesh veten, e ka mbë shtetur paf und Donaldin e nuk kishte si të ndo dhte ndr yshe dhe këtë herë.

Romeo është menaxhuesi i Ins tagram-it të Donaldit dhe sot postoi një video meshkrimin: Mos ki fr ikë të thuash të dua.

Ndërkohë që nuk mungojnë as komentet e ndje kësve, të cilit i kujtojnë Romeos që do të bënte mirë që të fshinte videot që ka postuar më herët, ku Donaldi puth dhe i dërgon var ësen Borës, në trevje torin e l idhjes së tyre.

Kujtojmë se Donaldi mori një audio surprizë nga Romeo:

‘’Gjy sma ime sa më ka ma rrë ma lli, erdha vonë në shtëpi sot, se di ça po ndodh, jam bosh, s’ma rr dot fry më pa ty…Demi i vëllait, e di që nuk isha dak ort që t’i të fute she në ‘’BBV’’ por sot e kam kuptuar se kam qenë g abim. Kam kuptuar se unë thjesht nuk doja që të jetoja dot pa ty. Sot jam i lumtur që sot prezantohem si vëllai i Donaldit dhe jo vetëm si Romeo. Dua shumë të të përqafoj, të shoh nga ekrani dhe të kam kaq pranë dhe nuk të pr ek dot’. Nëse nuk do të më mërz isësh thjesht rri gjithnjë i buzëqeshur’,- tha ndër të tjera ai.