Dikur shumë mike, moderatorja Luana Vjollca i dërgon një mesazh Borës

Pas situatës së krijuar me his torinë e d ashurisë së Donaldit me Beatrixën, ka rea guar edhe moderatorja Luana Vjollca, e cila i ka dërguar një mesazh Bora Zemanit.

Luana dhe Bora dikur kanë qenë shumë mike sha, por vitet e fundit nuk janë parë më bashkë. Megjithatë duket se miqësia mes tyre vazhdon pasi Luana e ka mbë shtetur pub likisht Borën.

Ajo ka poz uar në mes të një ambienti të mbu luar nga dë bora në Zvicër ku ka shkruar: Me Borën.