“Di vetëm të bëjë s*ks”/ Gazetari bën deklaratën bombë për Donaldin: Për fat të keq…

Gazetari Milaim Zeka i ftuar në emisionin “Goca dhe Gra”, ka komentuar si tuatat e ndo dhura në “Big Brother VIP”.

“Kjo loja e këtij djalit, Donaldit dhe relacioni i tij dhe i Borës ka qenë prej fillimit me një nd ërlidhës, me Semin. E kam kuptuar që nga ana e Donaldit nuk ka pasur kurrë da shuri. Ai nuk di me dasht, ai di të bëj vetëm s e k ., edhe aty dy shoj.

Kam parë momentin kur Beatrix ka thënë se ka flutura te kë rthiza, kësaj i ka ardhur origjinale, ka tërh eqje. Por për fatin e zi mendoj se ka tërh eqje në njeri të ga buar. Donaldi duhet ta pa strojë veten, të dize nfektojë zem rën dhe mendjen”, tha gazetari i njohur.