Çfarë bëri aplikacioni për moderatoren? Instagrami shfaqet në mbështetje të Borës (FOTO)

Bora Zemani është një nga personat me te komentuar te momentit, per shk ak te lidhjes se Donaldit me Beatriks.

Megjithate, duke qene se eshte ne qender te vemendjes dhe ka patur nje lume komentesh ndaj moderatores ne rrj etet sociale, kjo nuk ka nge lur dhe pa rene ne sy te kri juesve te In stagram.

Prej dy ditesh In stagrami i moderatores Bora Zemani eshte rritur me shifra te frikshme ndjekesish.

Ndersa mbremjen e sotme, Ins tagram i ka vendosur llogarise se moderatores nje “badge”.

Kujtdo qe te nton t’i dergoje mesazh moderatores, In stagram i shfaq nje Reminder:

“Pas çdo ll ogarie Inst agrami fsh ihet një p erson i vërtetë. Gjithmonë trajtoni njerëzit me të cilët po dërgoni mesazhe me respekt – edhe nëse pik ëpamjet e tyre janë të ndryshme
nga tuajat.”

Me sa duket, situaten qe po kalon moderatorja, edhe “serverat” e Inst agramit e kane kapur.