Bora Zemani reagon për herë të parë, i del në mbrojtje Donaldit por pendohet dhe fshin postimin

Reagon për herë të parë Bora Zemani.

Ju lutem qet ësohuni, edhe Donaldi është njeri, edhe ai mund të ga bojë, edhe ai mund të zgj edhjë edhe rrugë të tjera, edhe ai ka të drejtën të bëjë cfarë të dojë me je tën e tij, or mos gjy koni, mos kryqë zoni dhe mos dë noni, as unë nuk po e bëj…”, shkruan Bora.