“Arbana, asgjë nuk isha unë çka është…”, Fifi hedh ca xixa për hyrjen e re në Big Brother

Një prej banorëve të rinj që hynë në shtëpinë e Big Brother mbrëmë është këngëtarja e mirënjohur, Big Mama. Hyrja e saj nuk ka kaluar pa re agim nga ish-konk urrentja e spe ktaklit Fifi.

Fifi ka uruar Big Mamën me një postim dhe me këtë rast i ka dhënë një porosi për të edhe Arbana Osmanit.

“Të dua Besianë, ha lla katmi krejt. Arbana, asgjë nuk isha unë, çka është kjo”, ka shkruar Fifi në postimin e saj.

Fifi u lar gua nga Big Brother pas gje ndjes së rë nduar emo cionale, duke dek laruar se ka ne vojë të dalë ja shtë e t’i përk ushtohet vetes.