Antonela di arsyen e krizës mes Donaldit dhe Borës jashtë shtëpisë? Ja ‘sekreti’ që mbahet i fshehur

Donaldi u ten sionua së tepërmi në spe ktaklin e djeshëm në Big Brother pas kr itikave të shumta që mori për li dhjen me Beatrix.

Donaldi ka disktutuar me Antonela Berishën rreth si tuatës së tij me Bora Zemanin.

Aktori i humorit ka vijuar të këmbëngulë se nuk kishte marrë asnjë shenjë prej Bora Zemanit, qoftë brenda shtëpisë së Big Brother Vip, qoftë edhe j ashtë saj, gjatë kohës që çifti ka qenë i nd arë.

Teksa flet me Antonelën në dhomën e gj umit, Donald Veshaj dëgjohet me tone të larta dhe i re voltuar i shpjegon atë që mendon.

Pjesë nga diskutimi:

Donaldi: Po dal unë i k eqi këtu.

Antonela: Po pse i k eqi?

Donaldi: Nuk e di pra se kam bërë…

Antonela: E dimë se nuk e ke bërë me që llim, thj esht është situata e tillë.

Donaldi: Thjesht kam pu thur, thjesht kam dhu ruar diçka kur më ka ardhur për ta bërë, dhe kam dalë i keqi e ku pton? Dhe kur pres diçka nga një njeri-tjetër dal prap i ke qi unë.

Antonela: E di.

Donaldi: Kur kam qen jashtë më ka ardhur ndonjë mesazh mua? Ça më ka ardhur mua? Në situata të tjera më ka ardhur ndonjë gjë? Ça letre do dërgoj unë jashtë?

Antonela: E di.

Donaldi: Nuk isha jashtë unë? 8 muaj nuk kam qenë ja shtë? E ndoshta ti e di më mirë se mua…

Antonela: E di.

Ajo që vihet re është se ish-konkurrentja e Për’Pu then, reality shoë ku Bora Zemani është moderatore, aprovon dhe konfirmon çdo gjë që Donaldi po i shpreh.” E di” është përgjigja e Antonelës kur Donald i thotë se ndoshta e di më mirë se ai (situatën), duke na lënë të kuptojmë se ekzi stojnë hi stori të ndo dhura ja shtë mes ish-çiftit, për të cilat me sa duket edhe Antonela është në dijeni.

Antonela: Veç qe tësohu..

Donaldi: Nuk dua që ajo tjetra të ndihet k eq sh pirti, nuk dua që asnjë njeri të ndihet k eq për mua. As ai njeriu jashtë. Asnjeri!

Antonela: E di! Po ti je duke u ndj erë me ke q se të gjithë.

Donaldi: Po e di se nuk i kam bërë gjërat për k eq…

Antonela: Është shumë kollaj me i kr itiku njerëzit kur nuk je në situatë, kurrë në jetë s’kisha dash me qenë në këtë situatë. E di, ma beso, e di që ke ato mëdy shjet tua e krejt.

Donaldi: Po s’kam mëdy shje jo o shp irti!

Antonela: Njerëzit kr itikojnë s’janë në brendësinë tande si ndihesh e krejt, kr itikojnë në ajër në teori, por në pra ktikë askush se di si është me e da llu si është situata. E di sa paranoja më vijnë m’u që kam vetëm dy javë brenda? Jo më dy muaj.

Donaldi: Nuk e nd aloj dot mo, thjesht nuk e nda loj dot k eq se bëra këtë k eq se bëra atë. Nuk e di. Thjesht unë nuk gë njej për asgjë shpi rti e nuk kam gë njyer për asgjë! As këtu brenda e as jashtë. Për çdo gjë që i kam thënë asaj atje e këtu brenda. Nëse unë jam, jam ‘all in’ për çdo gjë. Për mua kanë bërë shumë pak, më beso. Dhe ajo vajza këtu s’ka asnjë faj, e po nd ihem k eq më shumë për atë.