Zbulohet historia e dashurisë së Ilir Metës që përfundoi me ‘divorc’: Ai i ka prishur punë…

Astrit Patozi i ftuar sot në emisionin ‘Dita Jonë’ teksa komentoi përplasjet brenda PD-së, foli edhe për rolin e Presidentit Meta dhe dek laratat e tij ndaj Bashës.

Patozi u shpreh se Meta ka një rol figuranti në këtë betejë.

“Meta ka një rol figurant në këtë be tejë. Ndikimi i tij te demokratët është shumë i zbehtë. Ai është i prirur të anojë nga Foltorja për shkak edhe të pro blemeve të përbashkëta që ata kanë. Megjithatë, nuk ka n dikim”, u shpreh Patozi.

Sipas Patozit, Meta nuk mund të ketë ndikim në PD, pasi tashmë është Berisha në lojë.

“Meta është në një periudhë që ndjen të nd ërhyjë, edhe për histor inë e tyre të gjatë. Meta i ka pr ishur punë fushatës së Bashës dhe sidomos PD.

Në fund kjo është faturë e Ilir Metës. Basha këtë mund ta thoshte gjatë fushatës, jo tani që ra go ngu i nd arjes.

Madje da shuria gati e thellë e PD me LSI ka qenë diçka e panatyrshme dhe Basha, por edhe Berisha ka përgjegjësi.

Gjithsesi ndikim në PD tani nuk është sepse Berisha është i mjaftueshëm në këtë nismë”, është shprehur Patozi.