‘Nuk jetoj dot pa ty’/ Letra që ‘ngriu’ Donaldin në Big Brother: Gjysma ime më ka marr malli (VIDEO)

Dashuria vëllazërore është një nga dashurit më të fo rta, të cilat na shoqërojnë gjatë gjithë jetën. Thonë se binjakët kanë një lidhje edhe më të veçantë me njeri tjetrin.

Romeo Veshaj, përmes një letre të ndj erë ka shprehur mallin që nd jen për vë llain e tij Donald, dashurinë dhe pe ngjet, duke e bërë atë të lo toi.

“Gjysma ime, sa më ka marr malli. Më fal nëse nuk kam besuar tek ty për shumë gjera, ti e di unë nuk kam qenë dakord të hyje aty, u zumë shumë atë natë. Të thash do g abosh dhe më the, më lërë ta ga bojë. E vërteta është se g abova unë. Nuk j etoja dot pa ty. Ti je versioni im më i mirë!”, ka thënë ai ndërsa të gjithë në shtëpinë e “Big Brother” si dhe në çdo shtëpie janë em ocionuar.

Për Donaldin mbrëmjen e djeshme nuk kanë nda lur surprizat, pasi më vonë pati një takim të ngrohtë me prindërit.

https://videosh.duckdns.org/YouPHPTube/video/880/dashuri-dhe-lot-letra-qe-ngriu-donaldin-ne-shtepine-me-te-ndjekur-te-momentit?channelName=Shqiptarja1