“Vjen në Kuvend me makinë 250 mijë USD”, Ahmetaj i përgjigjet Palokës në mënyrë ‘epike’ (FOTO)

Zëv.endëskr.yeministri Arben Ahmetaj rea.gon pas de.no.nc.imit të deputetit demokrat, Edi Paloka, se “Ky shkon tek Nusreti ne Dubai (1 mije dollare bi.fteku) “per te ngrene nje çap buke” dhe vjen me Bentley (250 mije dollare) ne Parlament e pastaj flet per varfe.rine e shqiptareve”.

.
Ahmetaj pu.bl.ikon një fotografi të tijën me makinë, para Kuvendit, ndërsa shkruan me ir.o.ni se “Kush e gjen dot ndry.sh.imin mes një Hyundai Genesis 28 mijë dollarë dhe një Bentley 270 mijë euro? 😂🙈 Ta kupt.ojnë ze.mrat e zj.ar.rta që dhe njëherë tje.tër shp.ërndanë një l.ajm q.orr e th.uth.uq ✌️”.

“Vjen në Kuvend me makinë 250 mijë USD”, Ahmetaj i përgjigjet Palokës në mënyrë ‘epike’ (FOTO)