Graniti sqaron situatën me Fifin në Big Brother Vip: ‘E kam pasur për zemër, por si shoqe’

Graniti i Big Brother VIP ka sq.aruar qëndrimin e tij në li.dhje me atë që ka de.klaruar se me Fifin janë vetëm shokë.

Në dhomën e rrë.f.imit, ai u shpreh se Fifin e ka pasur për ze.mër, por si shoqe. Me tej ai tha p.r.ere dhe i ve.ndosur se nuk do të lid.het me asnjë në shtëpi.

“Fillimisht gjithçka ishte mire, por që erdhi një moment që nd.anë gjërat, u bënë grupe. Me Fifin jemi sqaruar pas asaj që ka nd.odh, le ta tre.gojë koha, por erdhi momenti që duhej të vendosnim, dhe për mos ta lë.nduar ja thashë që më mirë është të jemi shok, nga ajo që unë e kam pas për ze.mër por si shoqe, në fillim e pri.ti k.eq, por pastaj u q.etësua. E kam thënë këtu që për hir të asaj që nd.odhi e kam thënë që s’do l.idhem me asnjë”, u shpreh Graniti.Por analistët Arbri dhe Balina mendojnë se ai nuk është i qartë dhe se ndoshta po e përdor atë, gjë që mund t’i ku.shtojë më shumë Fifit.

Arbri: A mos të duhet Fifi dhe po e përdor, se tani një lloj qëndrimi duhet ta mbash?

Balina: Loja jote po i ku.shton Fifit

Graniti: Nuk kam ardhur këtu të mbaj kr.a.hun e as.kujt, thj.esht jemi për.sht.at me të në fi.llim, pastaj u morëm vesh që të jemi sh.ok.