PIas keq mes banoreve në “Big Brother Vip”, Monika i gjuan Fifit me mandarinë (Video)

She.r.ri i st.isur mes ak.tores Monika Lubonja dhe kën gëtares Fifi, vazhdon në “Big Brother Vip”.

Së fundmi për ta bërë sa më të besueshme sk.e.nën e tyre në sy të banorëve, Monika ka go.dit.ur Fifin me mandarinë dhe kjo situatë është kth.yer në shq.et.ësuese për banorët.

Pjesë nga d.eb.ati:

Monika: Mb.aje! Të ka ma.rrë ma.lli pse nuk më pe?

Fifi: Veç vazhdo të lutem. Ec! Mos mu pë.rzi kurrë sa herë f.shi unë.

Monika: Po ik o ik se sta

Fifi: Gru.aja 50 vjeç bën kështu gjestesh. Duhet të të vijë t.u.rp