Qeni e kuptoi pak sekonda më parë! Momenti kur tërmeti “shkundi” Shqipërinë (Video)

Ter.meti me epiqendër Lezhën “zg joi” sonte Shqipërinë. Lë.kundja sizmike zgjati pak se konda, por f.r.ika ishte e madhe te qytetarët, një pjesë e të cilëve dolën nga shtëpitë për disa minuta.

Në videon shikohet një q.en që e ndj.en dhe la.rg.ohet me shpejtësi, ndërsa më pas fillon lëk.und.ja e f.o.rtë e tër.me.tit. Fatmirësisht deri tani nga tër.meti nuk rapo.r.tohet për d.e.me.

Video e marr nga Abc: