I fundit/ Shtrohet në spital ish-presidenti, ja çfarë ka ndodhur

Ish pr esidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Bill Clinton është shtruar në spital në Califoni. Mj ekët bëjnë me dije se ai është në gje ndje shumë të mirë.

CNN shkruan se ish-pr esidenti Clinton u sh.trua në sp.ital për një in.feksion të tra.ktit u.rinar, që u përhap në qark.ullimin e gj.akut. “Ai është në humor të mirë, ka folur me fa.miljen dhe stafin dhe ka qenë në k.ëmbë”, thanë mjekët dhe stafi i tij.

“Pas dy ditësh tr.ajtimi, num.ri i qe.lizave të bardha të gja. kut po zvogë.lohet dhe ai po i përgjigjet mirë a.ntib.iotikëve. Ne shpresojmë që ai të kthehet në shtëpi së shpejti”, thanë mjekët, shkruan BBC.

75-vj.eçari Klinton ishte të martën në Kaliforni për një aktivitet privat të fo.ndacionit të tij, kur ishte nd.jerë i lo.dhur dhe u pra.nua në s.pital pas t.estimit, sipas zyrës së tij.