E trishtë/ Ndërron jetë në lule të rinisë 21-vjeçari tek Infektivi, ishte prekur nga Covid-19

TIRANË
Ka ndë.rr.uar j.e.të në Spi.talin Infe.ktiv një 21-vje.çar. Bëhet fjalë për një të ri nga Fieri, i cili vu.a.nte nga ta.las.emia.

Mësohet se 21-vje.çari nuk e ka përb.allur dot vir.usin e rr.ez.ikshëm Co.vid-19.

Lajmi bëhet i ditur për “BalkanWeb” nga gazetari Erjon Skëndaj, i cili thekson se 21-vj.eçari ishte sj.ellë me urg.jen.cë nga Fieri dhe ishte në gjendje të r.ë.ndë.

Kujtojmë se një ditë më parë k.oro.na.vi.rusi i mo.r.i j.e.tën një tjetër të riu, përkatësisht pikt.orit 30-vjeçar, Kristi Baba.