“O plerë”, Shalsi përplaset ashpër me Bashën: Trashja jote e zërit vetëm ndonjë laraskë mund te trembë

Deb ata i ash për është zhvilluar në Kuvend mes deputetit të PS, Eduart Shalsit dhe kreut të PD, Lulzim Basha.

Shalsi ishte në foltore, ku po mbante fjalën, të cilën nuk arriti ta përfundonte pas ndë rhyrjeve të shumta që bëri Basha, ku nuk mungoi përp l asja me fjalë, por edhe ofe ndimeve.

Basha me zë të lartë e ka qua jtur Shalsin “plerë, fundërrinë dhe m ask ara”, ndërsa Shalsi e ka iron izuar duke thënë se në 16 vite ai akoma nuk ka ku ptuar sesi funksionon politika.

“Dëgjova një pi shtar të PD, por unë di të komunikoj me një pjesë prej jush. Kaherë edhe kur nuk kemi rënë dakord, asnjëherë s’kemi qenë të papëlqyeshëm me njëri-tjetrin. Një nga gjërat që i thamë vetes si maxhorancë në 2013 ishim që mos të përsërisim atë arrogancë tuajën. Për çfarë flisni?! Kush ju ka penguar?! S’ka ndërmend t’ju pen gojë njeri. Ju nuk dëgjoni prandaj jeni katandisur kë shtu” tha Shalsi

Basha: U bërë ti mo plehrë. S’ke tu rp…O pl ehrë!

Nikolla: Ju kujtoj zoti Basha rregulloren…ku jdes et ikën, ju tërh eq vëmendjen…

Shalsi: Se ke kuptuar kurrë se sa i dobët je. Tra shja e zërit dhe që bën si më i fo rtë, mund të tre mbësh ndonjë laraskë.

Basha flet nga vendi, por nuk dëgjohet

Shalsi: Qesh, sepse ke 16 vite në po litikë dhe nuk ke kuptuar asgjë. Mendon se do të mbij etosh në po litikë, me këtë ng ritje zëri.