Lajmi fundit/ Aksident i rëndë në vend, 18-vjeçari me urgjencë në spital

Një aks i.dent i rë.ndë ka ndo.dhur ditën e sotme në Krujë.

Bëhet me dije se një makinë tio “Golf” me drejtues shtetasin R.P., 18-vj.eç ka h.umbur kontrollin e mjetit dhe ka dalë nga rruga.

Si p.as.ojë e ak.sid entit ka mb.etur i pla go.sur 18-vje.çari, i cili është dërguar me u.rgj.encë në sp.ital. Pol.icia është ni.sur me drejt vendit të ngj.arjes për të zbardhur shk.a.kun e aks.id en.tit.