E moret vesh/ Nga 15 e 25 tetori ja shènjat që bèkòn fáti

Nuk është asnjë ç ùdi e madhe që ju sot të zbùloni se në një kohë shumë të shkù rtër dhe dùke fílluar që nga data 15, disa shènja do të ècín në májë të botës.

Do të má rrín më të mirën dhe më të èmblën e j etës së tyre ndáj dhe pa hù mbùr asnjë kohë, ju dù hèt ti mèsoni ato.

Kush është e pára në listë që njíhet edhe nd rýshè si shenja më e mirë? Është d emi, që për këtë periudhë që po vjèn do t’i ecè mbárë e mirë, sídòmòs në shèndet.

Do të líròhet nga shumë pr òblème e hálle të jetës dhe do të hýjë në një dímènsíion ku nuk njíhèt lò dhjá dhe st r èsí.

Engjëjt i kánë pránë dhe kjo do t’ju gárántojë se në çdo sekondë të je tës së tyre do të bèjnë zgjèdhjet më të sákta.

Njíhet si shenja më e ëmbël dhe njerëzit më të dáshur ndáj dhe në vènd të dytë ùlen vírgj èrèshèt.

Ata do të kènë shánsín më të madh të pr èkín në rèaliztet dy nga ëndrrát e tyre më të mëdha dhe njëra prèj tyre lídhèt me një udhëtim lárg.

Ç’do zèmrá e tyre do të kthèhèt në rèálitet dhe për më shumë shumë do të dùhèt të pr èsín me shumë d ashùri ndrýshímet e shumta për mirë që ju sjè ll fáti i tyre.

Që nga nèsèr hí dhní hápa të sígùrt sepse në çdonjërin prèj tyre fáti do të h èdhë bèk ímin e tij më të madh dhe do të drèjtòheni vetëm në rrùgën që dùhèt të mèrrni.

Ajo që pèrmírèsohet më shumë nga ana e páráve është shenja e peshores, e cila do të dùhèt të pr èsè periudhën ku zgjídh bòrxhèt.

Kjo ju sj èll qèt èsi në mèndje dhe në shp írt dhe për më shumë ju nxj èrr nga periudha e lò dhjès dhe gjèndjèt e án kthít.

Jetën do ta shíjoni me të gjítha dèshírát tuaja dhe për më shumë sot në dárkë dùhet që në lù tjet tuaja të thòni dhe një ëndërr të madhe që kè rkòni t’u plòtèsòhet.

Një lajm i fùndít do t’ju víjë dhe në punën tuaj, ku prèj koësh ju mèrítonit një shumë të mírë párásh që më në fùnd do t’ju jápín.

Do të jeni të dòm ínùar nga fáti edhe ju ak rèpá dhe për një kohë shumë të shk ùrtër është mirë të gù xòni në hápjen e një bíznèsi, por të vògël si fíllím.

Kohën më të mirë do ta kèni nga data 18 e muajit.

Në fámilje ju hýn një lajm që do t’i gèzòjë të gjíthë dhe nga yjet páráshíkòhet që fámilja juaj të shtòhèt akoma më shumë.

Për 7 ditë ju të shígjètarit do t’ju dùhèt që të ndáni mèndjen përbn állë një òfèrte të re pune. Nëse ndíhèni akoma të fò rtè pránòjeni sepse ajo do t’ju ngrèjë në kárríerë.

Këtë periudhë pjèsa më e mirë e jetës tuaj do të përqèndròhet në dashuri, ndërsa trùpi juaj do të márrë një fòrcè shumë të madhe fízíke.

Do të jètë muaji i shumë shpèrblímeve për këtë shenjë.

Tre gjèra përmírèsohen në këtë Tetor për gaforet. Pikë së pari ndrýshímí nís me shèndètin, me párátë tuaja dhe në mùnd të mùajit mùnd të kèni edhe një fèjèsë.

Më në fùnd jeta do t’ju jápë frytet që shumë i kíshít dèshírùar.

Rùani bèsímin tuaj dhe “lùftòní” sa më shumë për ato dèshíra që kèni sepse tashmë cílèsòhèni si njeri me shumë fát dhe është koha juaj.

Shumë të mira hýjnë në jetën e dasheve të cílët nga data 15 e deri më 20 do të dùhèt të hápín veshët mírë sepse një numër lájmesh të mbárá do t’u hýjnë në vesh. Ju ka mbèrthýèr fáti.

Bínjakët ndòdhèn në vènd të fùndít, por gjíthsesi janë njerëzít që jeta tashmë do t’i jápë një dashuri dhe një punë të re.

Líni prápa krahëve çdo ndjènjë të kèqè dhe tashmë është koha të shfrýtèzòni sa më shumë pozít0φvítetin që vjèn në jetën që kèni.