Deputeti gozhdon gazetaren Eni Vasili: Ha ushqime që vijnë nga Italia, as e ke idenë çfarë prodhohet në Shqipëri

Emisionin “Open” mbreme moderatorja Eni Vasili ia kishte kushtuar tenderit abu.z.iv të RTSH Agro, per te cilen tani ndo.dhet ne bu.r.g ish drejtori Thoma Gellci.

Ajo ngriti pyetjen nëse vërtet shqiptarëve i nevo.jitet një televizion i tillë, programacioni i të cilit nuk është shumë i pasur.

Por pas dekla.ratës së gazetares ka reaguar ish-zv.krye.ministri Erion Braçe.

Ai i thotë gazetares se as që e ka idenë se çfarë pr.odhohet në Shqipëri, pasi sipas tij, Vaisli çdo gjë që ha e blen të impo.rtuar nga Italia.

“Shoqja kazetare, nuk ka kush detyrim qe ne Tv publik te bej nje kanal qe ta shohesh ti; Ka njerez qe nuk rrojne ne gote luksi, por ne fusha, punojne aty, prodhojne aty! E di, jane ndryshe nga Peshtyhen, po ja qe ka dhe bujq ne kete vend!

Shoqja kazetare, po te blesh cdo gje qe ha ne Conad, pra nga Italia, as e ke idene se cfare prodhohet ketu, ne Shqiperi, ne fshat, si ushqim natyrisht!

Shoqja kazetare, a duhen paguar 250 mije leke ne vit per nje kanal me ku.klla ku nuk ka asnje kukull shqiptare, por vec kuklla te bera jashte? Per ate kanalin e bujqesise, paguhet 1200 leke ne vit”, shkruan Braçe në 3 re.agimet e tij në T witter.