Valbona Selimllari behet tashmë “vjehrrë”, i biri i prezaηton të dαshυrën! (Foto)

Ish-miss-i apo siç e quajmë tashmë, “Miss-i i Përjetshëm” Valbona Selimllari ishte një nga të ftuarat e gazetarit Ervin Kurti në rubrikën “N’Fermë” këtë të dielë.

Ndonëse njihet për natyrën e saj hermetike kur vjen puna te fëmijët apo fam ilja, këtë herë Valbona ka hapur “librin” e saj të sekr et eve.

Hipur në një traktor krah Ervinit, ish-missi ka rr ëfyer se është munduar gjithë jetës t’u mësojë fë mijëve disiplinë dhe rregull.

“Që kur Deni ishte i vogël, i kam mësuar të nda jë lapsat e hollë, lapsat e tr ashë dhe lapustilat… që të mësonte të vinte rregull në gjërat e veta!”, – tregon Selimllari.
Pra, mund të themi se gjërat janë zyrtare. Më tepër detaje mund të mësoni në vi deon e mëpos htme