Reagon motra e Granitit: Fifit i them mirëserdhe në familjen tonë, po më vjen keq që

Menjëherë pasi hyri në shtëpinë e “Big Brother VIP”, Granit Cana tërh oqi vëmendjen e publikut, aq më tepër pas afrimitetit me këngëtaren e njohur Fifi.

Përmes një lidhje skype në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon, moderatorja Genta Cana tregoi sesi e sheh këtë ma rrëd hënie dhe lojën në përgjithësi të vë llait të saj.

“Po më vjen keq që Graniti më duket pak i ngu rtë aty, sepse në je tën reale bën shumë humor”, u shpreh si fillim ajo.

Ajo gjithashtu shtoi se më herët Graniti ka pasur disa li dhje, duke e konsideruar vë llain pak tip aventurier.

E ndërsa Bieta e pyeti sesi e sheh marr ëdhëien e tij me Fifin aty brenda, Genta nuk ng urroi të je pte një përgjigje pozitive.
“E kemi parë që po i shpa los disa nd jenja. Unë si kunatë i them Fifit ‘Mirë se erdhe në shtëpinë tonë’”, tha duke qeshur ajo, ndërsa më tej theksoi se sheh se riozitet në marr ëdh ënien e tyre.