Ndodhin Çudira në Big Brother, Paloma i sheh filxhanin Ilirit dhe ja çfarë zbulon

Paloma, Fifi, Iliri dhe Arditi u dë nuan mbrëmjen e djeshme nga “vëllai i madh” për shkak se kishin th yer rre gullat. Andaj ata duhet të qëndro jnë për dy ditë në dhomën e dë nimeve me njëri-tjetrin ku do i binden një rr egulloreje të caktuar.

Megjithatë, përveç vë shti rësive që mund të hasin këto ditë, konkurrentët po përsht aten shumë mirë me kushtet e reja. Kështu, Paluma ka marrë sot ro lin e “fallxh ores” dhe i ka p arë Ilirit filxhanin, ku zb uloi disa gjëra rreth jetës së tij pers onale.

Ajo i tha bale rinit se bashk ëshortja e tij, Emanuela del se është e ng ark uar em ocion alisht këto kohë. Ndërkohë, Paloma ka parë se ajo dhe Iliri do bëhen prindër për herë të dytë. Kujtojmë se çifti ka një vajzë, por tashmë sipas Palomës, do bëhen me një djal. A do realizohen parashikimet e Palomës? Mbetet për tu parë.