Dëshmia qe shokoi Eni Çobanin: Ish-burri ka pasur 50 gra, i rrihte dhe me pas u thoshte ti…(Video)

Rubrika “Shihemi në Gj yq” në emisionin “E Diela Shqiptare” në Tv Klan solli his torinë e paz akontë të zonjës Deliko, e cila në studio rr ëf eu dh u nën 15-vj eçare nga ish-bashkëshorti.

E br ak t isur nga f ëmijët, ajo sot banon në një kasolle shumë afër bashk ëshortit. Znj.Deliko kërkon nga vajza e saj që ta ndihmojë, sepse nd odhet në mes të katër rrugëve. Histosia e saj h abit zonën Eni Çobani, por edhe publikun në sallë.

Eni Çobani: Ju çfarë dini për pjestimin e pasurisë që e fa jësoni mamanë?

Blerta: Po e fajësoj sepse që ka arritur deri në këtë pikë është f aji i saj. Ba b ai i la një truall dhe një dhomë.

Eni Çobani: Kush ishte dhomë, ajo që qëndronin lopët edhe dhitë? Atë quan dhomë ti?

Blerta: Po një kasolle. Të lutem zonja Eni.

Eni Çobani: Nëna jote i ka lë shuar shtëpinë 2-katëshe ba bait tënd dhe nëna me 4 fëmijë nga kjo drejtësi shqiptare është f

utur në kasollen e lopëve.

Blerta: Po! Videon e keni menjehere ne vazhdim, KLl.K0 PER Tl H4PUR!