Me fustan të ngushtë, deputetja shqiptare mahnit me pamjen e saj të fundit (Foto)

Duda Balje vazhdon të jetë e komentuar në mediat rozë. Përveç si deputete, ajo komentohet shumë në mediat rozë.

Ndërsa, ajo vazhdon të jetë aktive në rrjete sociale ku publikon foto nga më të ndr yshmet.

Së fundmi ajo ka realizuar një fotosesion me një fustan të gjatë, elegant me ngjyrë të gjelbër.

Balje ve shjen e ka pë rsh tatur me grimin që ka bërë dhe me stilin e flokëve. Veshja ka theksuar tiparet e bukura të Baljes.