Lajm urgjent/ Po ndodh ajo që u paralajmërua, Kryministri Rama ‘kokë më kokë’ me Ilir Metën, ja ç’do ndodh pas pak minutash

Kry eministri Edi Rama dhe m inistrat e kabinetit qe veritar mbërritën në ambientet e

Pr esidencës për bet imin dhe pas përfu ndimit të ceremonisë së kab inetit të ri ‘Rama 3’, kreu i qeverisë dhe ministrat e tij janë drejtuar në k ëmbë për në ambien tet e Kr yeministrisë ku do të mbajnë mbl dhjen e parë.