Erit nuk i del e keqja pas rikthimit të Dorit, plas bòmbën për produksionin(Foto)

Ditën e djeshme në emisionin “Përp uthen” u rikthye Dori, djali që sezonin e kaluar qëndroi vetëm 30 minuta pasi u k ap me Erin.

Në ekran u shfaqën pa mjet dhe të dy u pez ulluan.

Me të mësuar rik thimin e Dorit në emision, Eri re agoi me anë të një postimi në In stas tory duke i thënë hapur: “Do të vi dita, ja bone vetes”.

Ish-konku rrenti nuk e ka lënë me kaq, pasi së fundmi ka publikuar videon.
Ai ka deklaruar se sezonin e kaluar Dori është fu ur q ëllimisht në emision nga produksioni për të prov okuar atë e më pas ta përja shtonin.

Sipas tij, produksioni i pr is te pjesët e tij në xhirime sepse thoshte të vërtetën.

“Meqe kto leg enat e perpu thjes nxj errin videot e mia akoma dhe pse ka nji vit qe ka nd odh ja se e nxj err un videon e paster qe ato jan perp jek me e mb ulu.Dhe ju doni me rrit audiencen me videot e mia ja se ju a r ris un po njerzit e kan marr vesh kush jeni ju sepse e kam then e ne intervista qe kte morrin e keni f ut per tmpro voku mu ne r vat edhe tme perja shtonit se e dinit qe po tisha un brenda ju nx irrja tgjitha tpa larat.

Prandaj mi pr isnit pj eset ne xhirime kur un thoja tverteten dhe per cdo gjo qe kam thon ne intervista ka dal e verteta ime o emision i degje nerum mos u merrnit me mu se ju pata len rehat po flija tani jam zgju nga gjumi dhe fillon punon trruri perseri per eks trem izma…Edhe boni rep ort prap me mby ll ins tan po mu nuk ma ha per nji in stag ram vetem tju deg jeneroj juve le te