VIDEO/ Qielli në Turqi bëhet jeshil pas shpërthimit, spekulohet për UFO

Një video po qarkullon së fundmi në Turqi, ku sipas atyre që e kanë publikuar duket një meteor i gjelbër që bie në Tokë.

Kjo ka ngritur hi potezat e prezencës së UFO-ve megjithatë autoritetet nuk kanë reaguar për këtë video që është bërë vi rale.

Në pam je duket në fillim një si shp ërthim si të ishte bubu llimë, e më pas një objekt ndr içues që bën natën ditë.

Objekti pastaj bie në Tokë, duke lënë gojëhapur dhe të shokuar të gjithë ata që panë videon.

Megjithatë disa eks pertë thotë se ndriçimi ka m arrë ngjyrë jeshile për shk ak se meteori ka pasur nikel në përbërje.