Vajza kërkon të pajtohet pas 7 vitesh, nëna refuzon dhe largohet nga emisioni

Mbrëmjen e sotme në programin “Dua të të bëj të lumtur” ishte e ftuar, Silvana, një vajzë që kishte 7 vite që nuk fliste më me mamanë dhe vëllain e saj për sh kak të lidhjes së re që kishte krijuar. Silvana kishte qenë e martuar në Greqi dhe kishte rë në në dashuri me dikë tjetër me të cilin kishte sjellë në jetë një vajzë.

Silvana ftoi në studio, mamanë e saj, Fatmirën për t’i kër kuar një mundësi që të ri bashkohen përsëri. Silvana tregoi se prindërit e kishin fejuar që në moshën 10 vje çare. Por nëna e saj Fatmira i përgë njeshtroi ato që tha e bija. “Është fe juar me dëshirën e saj, madje shpeshherë më thoshte është jeta ime e di unë se çfarë bëj, mos ndërhyni!”, tha Fatmira.

Gjatë debatit në studio, nënë e bijë zbuluan se kishin mo smarrëveshje edhe për pronësinë e shtëpisë. Silvana kë rkonte një pjesë të shtëpisë ku jeton mamaja dhe vëllai i saj, pasi pretendonte se shtëpia ishte ndër tuar nga paratë që ajo i’u kishte dërguar. Fatma tha se shtëpia ku banonte ishte ndërtuar nga kontributi i saj dhe babait të Silvanës.

Arbana Osmani u mundua që gjatë gjithë kohës të pajtonte nënë e bijë, por Fatmira refuzoi dhe u largua pa i dhuruar një përqafim vajzës së saj.

Burimi: top-channel.tv