Rikthehet sërish “Përputhen” me audicionet e reja, ja si mund të aplikoni për tu bërë pjesë e emisionit

Fenomeni televiziv Per’puthen vjen sërish me sezonin e ri televiziv ku të rinj dhe të reja mund të bëhen pjesë dhe të kthehen në personazhin më të pëlqyer për publikun.

Vetëm para pak kohësh Përpu.then mby.lli turin e audicioneve në qytetet kryesore në Shqipëri, Kosovë Maqedoni dhe Malin e Zi.

Por ju keni akoma dhe një shans të artë për të gjetur dashurinë, e cila po ju troket për herë të fundit.

Nëse për arsye të ndr.yshme nuk jeni paraqitur në turin që u zhvillua në rrethe, audicionet e PërPu.rputhen kanë hyrë në fazën finale!

Çdo ditë në orën 10:00 do keni mundësi të vini pranë zyrave të Top Channel në Kashar për te plotësuar formularin ose dhe mund te rezervoni audicionin në numrin e telefonit: