Përse hotelet gjitmonë përdorin çarçafë të bardhë / Kjo është arsyeja e vërtetë,

Përse hotelet gjitmon përdorin çarçafë të bardhë / Kjo është arsyeja e vërtetë,

Teksa festat po afrohen të gjithë po mendojnë se ku do të ‘arr.at.isen’. Nda.lojmë tek pushimet, hotelet, akomodimi! Shumëkush mendon për atë shtratin e madh e të butë, për një gjumë të qetë, për ato çarçafët tërheqës që thuajse ofrojnë pa kursim të gjitha hotelet ku akomodoheni.

Por, a keni vënë re edhe ju që hotelet gjithmonë përdorin çarçafë dhe jastëkë të bardhë? Dhe a keni menduar ndonjëherë se pse?

Rezulton në fakt se ka një arsye të fortë që qëndron pas kësaj. Emma Hooton, stiliste shtëpish në Tielle Love Luxury, i tha revistës Red: se çdo ngjyrë tjetër përveç të bardhës venitet me kalimin e kohës.