Fotot) Zbuloni ku ndodhet vendi i fshehtë në Ksamil, që la pa fjalë Dua Lipën

Vetem shumë pak kilometra e ndajnë nga Saranda, një gji i zbuluar sëfundmi, me rërë të bardhë dhe ujin e kristaltë që të sjell në mëndje parajsën mbi tokë, Maldive.

Tashmë destinacion i shumë kërkuar nga shqiptarë dhe jo vetëm, “magjia” Kep Merli la pa fjale dhe ish-presidentin francez Nicola Sarcozy së bashku me gruan e tij Carla Bruni.

Vendi që Dua Lipa nuk do donte të ikte kurrë.

Të paktën kështu shprehet pop stari shqiptar në një postim në Ins tagram.