‘Burrë i vjetër që kërkon vëmendje’, plàs shèrri mes Noizyt dhe Don Xhonit

Noizy dhe Don Xhoni janë përp.lasur keq me njëri-tjetrin. Mbrëmjen e djeshme ata kishin të dy koncert në Ulqin, por Don Xhoni e anuloi.

Ai njoftoi fansat se i kishte ndodhur një ak.s.ident në fa.milje, pa dhënë më shumë detaje. “Shqipet e Ulqinit ju kërkojmë shumë shumë falje që nuk munda të vija sonte. Shkaku është një aks.id.ent në fam.ilje. Kërkojmë sërish falje, shihemi shumë shpejt”, shkroi reperi.

Sipas Noizyt, ky ka qenë një justifikim nga ana e Don Xhonit. Ai e ka thu.mb.uar publ.ikisht, duke lënë të kuptohet se të gjithë kanë qenë në koncertin e tij, e prandaj reperi e ka anuluar. “Jo, po cuni tezes babit me ap.andesit”, ka shkruar Noizy.