Mamaja e Ronaldos bën xhiron e botes, d j eg me vallëzim për fitoren e Portugalisë

Dolores Aveiro, nëna e Cristiano Ronaldos, u bashkua me valën e mbështetjes për kombëtaren e Portugalisë, pas fitores së pastër 3-0 në ndeshjen debutuese të “Euro 2020”, ndaj Hungarisë.

Ajo madje nuk he zitoi të bënte një va llëzim, të cilin e fi lmoi dhe h odhi në rr jetet e veta sociale. Menjëherë, ky vallëzim u bë “v iral”.

E veshur me fanellën e ekipit kombëtar, numrin 7, që mban edhe djali i saj, Dolores shfaqet në shtëpinë e saj në Madeira duke vallëzuar si ad oleshente, tejet e gëzuar, duke përfunduar me mesazhin:

“Ky Europian do të na g o dasë!” Në fakt, atë e paska g o ditur vërtet. Kjo video e dë shmon qartë…Paamjet jane menjehere pas rekk.Iammes ne vazhdim, KLl.K0 PER Tl H4PUR!

www.instagram.com

/fredi/noa.al