Këngëtari i njohur përfshihet në ak.sident/ Dalin pamjet nga vendi i ngjarjes, një person i sht.rirë në tokë

Një ak.sident qe ka ndo.dhur mbrëmjen e djeshme në kryeqytet, eshte parw i pranishëm dhe këngëtari i njohur Sabiani.

Ai shihet në këmbë dhe i ala.rmuar nga ajo që kishte ndodhur. Në tokë ndodhet një person i cili ka mbetur i pl.agosur.

VIDEO KETU

Ka qënë vetë këngëtari ai që ka nda.rë më pas në ‘story’ në Instagram foto jashtë sp.italit, me miqtë e tij. Njëri prej tyre mban dorën në allçi. Ai besohet të jetë personi që në video shfaqet në tokë.